ΤΜΗΜΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ & ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 Καλάθι 0.00 €

Τρόποι αποστολής

Παραλαβή από την εταιρεία μας

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από την εταιρεία μας στον Ασπρόπυργο

Αποστολή με δικά μας μεταφορικά μέσα

Εντός νομού Αττικής, μπορούμε να παραδώσουμε την παραγγελία στο χώρο σας με δικά μας μεταφορικά μέσα. Η παράδοση γίνεται πάντα επί του πεζοδρομίου.

Αποστολή με μεταφορική εταιρεία

Σε περιοχές εκτός νομού Αττικής, όπως επίσης και για παράδοση εκτός Ελλάδος, παραδίδουμε την παραγγελία σας με μεταφορική εταιρεία την οποία θα μας υποδείξετε εσείς! Το κόστος των  μεταφορικών επιβαρύνει τον πελάτη.

Αποστολή με ταχυμεταφορά (Courier)

Για παραγγελίες μικρού όγκου υπάρχει η δυνατότητα αποστολής με courier εντός και εκτός Ελλάδος. Το κόστος των  μεταφορικών επιβαρύνει τον πελάτη.

Διευκρινίζεται ότι η εταιρία μας αναλαμβάνει την ευθύνη μεταφοράς και ακεραιότητας των προϊόντων αυστηρά μέχρι το σημείο που έχει υποδείξει ο πελάτης και το οποίο έχουμε αποδεχθεί.

Χρόνος Παράδοσης

Εάν επιθυμείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από την εταιρεία μας μπορείτε να το κάνετε εντός δύο ημερών από την παραγγελία, εφόσον τα είδη είναι διαθέσιμα.

Στις παραδόσεις στο χώρο σας εντός Αττικής, εφόσον τα είδη είναι διαθέσιμα, ο χρόνος παράδοσης  με δικά μας μεταφορικά μέσα θα γινει εντός τριών εργάσιμων ημερών.

Για παραγγελίες εντός Αθηνών γίνονται παραδόσεις μόνο τις καθημερινές.

Στις παραδόσεις στο χώρο σας εκτός Αττικής, εφόσον τα είδη είναι διαθέσιμα, οι χρόνοι παράδοσης έχουν ως εξής:

- με πρακτορείο μεταφοράς, παραδίδουμε με δικά μας μεταφορικά μέσα, εντός δύο εργάσιμων ημερών στη μεταφορική εταιρία που έχουμε συμφωνήσει. Η εταιρία μας δεν δεσμεύεται για το χρόνο παράδοσης της μεταφορικής εταιρίας και δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις της μεταφορικής εταιρίας.

- με courier, παράδοση εντός τριών εργάσιμων ημερών από την παραγγελία σας.

Οι ανωτέρω προθεσμίες δεν ισχύουν σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που μπορεί να επηρεάσει τους χρόνους μεταφοράς. 

Σε περίπτωση που τα προϊόντα τα οποία επιλέξατε δεν είναι άμεσα διαθέσιμα θα πρέπει να παραγγελθούν στον προμηθευτή μας. Θα σας ενημερώσουμε για το χρόνο παράδοσης της παραγγελίας σας εφόσον επικοινωνήσουμε με το εργοστάσιο παραγωγής.

Διευκρινίζεται ότι η εταιρία μας αναλαμβάνει την ευθύνη μεταφοράς και ακεραιότητας των προϊόντων αυστηρά μέχρι το σημείο που έχει υποδείξει ο πελάτης και το οποίο έχουμε αποδεχθεί.