ΤΜΗΜΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ & ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 Καλάθι 0.00 €

Εταιρικό προφίλ

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στον χώρο της  αντιπροσώπευσης - διανομής πλακιδίων και ειδών υγιεινής  σε Ελλάδα και Κύπρο. Προσφάτως δε, ξεκίνησε μια οργανωμένη προσπάθεια εξαγωγικού προσανατολισμού με κύριο στόχο τις υπόλοιπες Βαλκανικές χώρες.

Το 2004 εγκαινιάσαμε τις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας στον Ασπρόπυργο Αττικής ολοκληρώνοντας με αυτόν τον τρόπο ένα επενδυτικό πλάνο 4 εκατομυρίων ευρώ.

Σε μια έκταση 8.000 τ,μ, φιλοξενούνται οι αποθήκες, τα γραφεία και η έκθεση μας.

Έχοντας ως αφετηρία την αλλαγή του μηχανογραφικού μας συστήματος προχωρούμε στον εφοδιασμό της αποθήκης με συστήματα WMS, στον αυτοματισμό των παραγγελιών με χρήση συστημάτων barcode και στην αγορά νέων μεταφορικών μέσων.

Παράλληλα βάζουμε σε προτεραιότητα τον παράγοντα ανθρώπινοι πόροι επιμένοντας στην προσέλκυση σωστών συνεργατών και την διαρκή εκπαίδευση τους.

Έχουμε επίσης πιστοποίηση του συστήματος διαχείρισης ποιότητας EN ISO 9001:2000.

Ευελπιστούμε ότι όλες αυτές οι αλλαγές θα βελτιστοποιήσουν την εξυπηρέτηση και θα αναπτύξουν αναλόγως την συνεργασία μας.